فعال اصلاحطلب گفت: چرا در یک سیستم سالم اجازه داده نمیشود ۸۵ میلیون ایرانی بتوانند از نهادهای مدنی استفاده کنند تا مطالباتشان را از حکومت بخواهند؟ فعال اصولگرا گفت: اینکه چه عوامل و شاخصهایی موجب نوساندار شدن حضور مردم در انتخاب شده است همگی مربوط به مسائل معیشتی و اقتصادی و رفتارها و سیاستهای مسؤولان است. در حالیکه تعداد داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی به بیش از ۱۴ هزار نفر رسید، جریان اصلاحات اعلام کرده که با چالش تعداد کم نفرات مواجه است. در مقابل جریان اصولگرا به نظر می رسد که با چالش تعداد زیاد افراد تایید صلاحیت رودررو است. وزارت اطلاعات در اطلاعیهای از شناسایی تعداد قابل توجهی از جواسیس موساد در ۲۸ کشور جهان خبر داد. فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در ادامه بازدید از مناطق جنوب غرب کشور از گروه پدافند هوایی ماهشهر بازدید کرد. نشریه آمریکایی با اشاره به خیانت واشنگتن به اوکراین در زمینه حمایت تسلیحاتی، به کییف توصیه کرد در تامین گلولههای توپ که نقشی کلیدی در میدان نبرد دارند، روی کمک پنتاگون حساب باز نکند.
انواع کفش چرم زنانه و بوتهای بلند زنانه از متریال گوناگون در تهران تولید و به نقاط گوناگون ایران و منطقه صادر میشوند. به دلیل نبود رقیب بزرگ داخلی چکمههای زنانه وابسته به تولیدیهای تهران در سراسر ایران یافت میشوند. تهران یکی از مهمترین مراکز گردشگری ایران است و این شهر دارای مجموعهای از جاذبههای معروف گردشگری است. در سال ۱۳۹۶ اعلام شد که سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر خارجی از تهران بازدید کردهاند. بیثباتی منطقهٔ خاورمیانه، سیاستهای خارجی جمهوری اسلامی ایران و محدودیتهای داخلی ایران باعث کاهش تعداد گردشگران شدهاست. همچنین کمپینها و تبلیغات منفی برخی دولتها علیه ایران، باعث کمتر شدن تعداد گردشگران خارجی در ایران و تهران شدهاست. ↑ "The US, Israel, the Arab States and a Nuclear Iran. Part One: Iranian Nuclear Programs (PDF)" (PDF) (به انگلیسی). ↑ ۲٫۰ ۲٫۱ "Tehrān | national capital, Iran" (به انگلیسی). ↑ اطلس کلانشهر تهران. شرکت پردازش و برنامهریزی شهری. چاپ اول، ۱۳۸۴. صص.
خبرگزاری تسنیم - Tasnim. ↑ «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران». ↑ «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران». ↑ «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران». ↑ «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران». ↑ «اخبار ایران و جهان | خبرگزاری تسنیم | Tasnim». ↑ «خبرگزاری جمهوری اسلامی |صفحه اصلی | IRNA News Agency». ایرنا. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۷. ↑ «روزنامه دنیای اقتصاد | پرمخاطبترین روزنامه اقتصادی کشور». روزنامه دنیای اقتصاد. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۷. ↑ «روزنامه دنیای اقتصاد | پرمخاطبترین روزنامه اقتصادی کشور». روزنامه دنیای اقتصاد. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۷. ↑ «گزارش مقدماتی شاخص قیمت کالاهای وارداتی اعلام شد». خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. ۲۰۲۰-۱۲-۰۷. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۷. ↑ «گزارش مقدماتی شاخص قیمت کالاهای وارداتی اعلام شد». خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. ۲۰۲۰-۱۲-۰۷. دریافتشده در ۲۰۲۱-۰۱-۱۷. ↑ 2161 (۲۰۱۹-۰۹-۱۷). «خام فروشی ممنوع؛ تعرفه صادرات مواد خام معدنی افزایش مییابد».
رشد نقدینگی بهمعنای بیشتر بودن خلق پول نسبت به محو پول است۴. بنابراین هنگامی که نقدینگی زیاد میشود یعنی یا خلق پول افزایش یافته یا محو پول کاهش یافته یا هر دو عامل رخ داده است. بهعنوان مثال اگر تسهیلاتی که بانک به سهامداران خود یا شرکتهای فرعی و وابسته خود اعطا کرده، نکول شود معنایش این است که پولی توسط بانک خلق شده اما فرآیند محو آن دچار مشکل شده است. همچنین مثال دیگر خلق پول سرمایهگذاری بانکها در بازارهای مختلف است. معمولا میزان خلق پول از محو پول بیشتر است و طبیعتا نقدینگی افزایش مییابد، اما مساله میزان رشد نقدینگی است. علاوهبر این کیفیت نقدینگی چهبسا مهمتر از میزان و کمیت آن است. قیمت زمین و ساختمان را افزایش داده و روزبهروز قدرت خرید مسکن دهکهای بیشتری از جامعه از بین میرود. علاوهبر این تورم بخش مسکن به سایر بخشهای اقتصادی نیز سرایت میکند و درنتیجه در تورم کالاها و خدمات نیز تاثیرگذار است.
همیشه از خود می پرسیدم که توسعه اقتصادی واقعا یعنی چه؟ چرا با توجه به رشد اقتصادی و درآمد سرشار نفتی و گازی و سرمایه گذاری های زیربنایی عظیم در کشور و غیره، باز هم شاهد ناخشنودی و ناراحتی و رنج و درد اقتصادی و اجتماعی مردم و درجازدگی هستیم. چرا دولت ها و زمامداران کشورمان در طول تاریخ همیشه به دنبال رشد اقتصادی و تولید ثروت بوده اند ولیکن توزیع عادلانه ثروت را مدنظر قرار نداده اند و همیشه رشد اقتصادی را هدف توسعه قرار داده اند و در نهایت نتیجه این فرایندها و برنامه ریزی ها و روند جامعه به سوی بی عدالتی و فساد و آشفتگی و در نهایت فروپاشی های اخلاقی و خانوادگی و اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و هر چه ضعیف تر شدن بنیان های جامعه و کوچک تر شدن کشور انجامیده است؟ کجای کار اندشمندان و برنامه ریزان اقتصادی کشور اشکال دارد؟ پاسخ بسیاری از پرسش هایم را در این کتاب ارزشمند یافتم و با تعاریف و مفاهیم و نگرش و اصول توسعه نوین که حدود دو دهه ای از آنها می گذرند آشنا شدم. به عبارتی دیگر توسعه اقتصادی حاصل رشد اقتصادی نیست بلکه حاصل توسعه فرهنگی و اجتماعی و سیاسی است. من به شخصه هنوز هم به اولویت توسعه فرهنگی در گام نخست تأکید دارم و آن میسر نیست مگر به شکل تحقق نهادهای مدنی و سازمان های مردم نهاد و ارائه الگوهای کامیاب برای شناساندن فرهنگ درست و کارآمد توسعه! به باور من توسعه نیافتگی ایران به دلیل توسعه نیافتگی ما ایرانیان در زمینه اخلاق، خرد، رعایت حقوق و قوانین مدنی و انسانی، انسانیت و بهره بری بهره ورانه از منابع خدادادی می باشد. توسعه کشور زمانی آغاز می شود که ما به توسعه خود و سپس توسعه ارکان جامعه به ویژه خانواده و سپس بنگاه های اقتصادی خود بپردازیم. توسعه فرایندیست ملی، جامع، روزمره، عملی و پایدار که باید آن را به درستی شناخت.
Comments on “پایگاه خبری صبح اقتصاد آنلاین،تحلیل اقتصادی،اخبار اقتصادی - صبح اقتصاد”